Web Analytics Made Easy - Statcounter

"اینترنت اشیا" در بسیاری از موارد از جمله سلامت و بهداشت، کنترل لوازم‌های خانگی، بحران و آتش‌نشانی، تشخیص خطا در اتومبیل‌های شخصی، کاهش انرژی و مدیریت مصرف انرژی نقش بسیار مهم و اثرگذاری دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ "مهدی روحانی‌نژاد" دبیر کارگروه اینترنت اشیا ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: اینترنت اشیا در همه ابعاد زندگی انسان می‌تواند استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما گجت‌هایی برای موضوع سلامت داریم تا بیمارانی که دچار بیماری‌های مزمن بوده و نیاز به تحت نظارت و درمان پزشک باشند، این دستگاه‌ها به راحتی این امکان را می‌دهد تا علائم حیاتی و اطلاعات مورد نیاز پزشک را همواره در اختیار داشته باشند.

وی با اشاره به کاربرد اینترنت اشیا در لوازم‌های خانگی تصریح کرد: در بسیاری از موارد احتیاج است که لوازم‌های خانگی را از راه دور کنترل کنیم که این کار از طریق اینترنت اشیا قابل پیگیری و انجام است و یا در بحث ایمنی و هنگام مسافرت،‌ می‌توان با نصب یکسری از سنسورها در نقاط مختلف منزل،‌ از کارها و تحرکات انجام شده در منزل مطلع شد؛ در موضوع آتش‌نشانی، نصب تعدادی از سنسورها می‌توانند کار مطلع کردن عوامل آتش‌نشانی را به راحتی انجام دهند و سرعت عمل را در حریق آتش بهبود بدهند.

دبیر کارگروه اینترنت اشیا ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: در مثالی دیگر اگر سنسورهایی در داخل اتومبیل نصب شوند،‌ این سنسورها اطلاعاتی از قبیل اینکه "ماشین چه مشکلاتی دارد؟ علائم خطایش چیست؟ موقعیت و سرعت چگونه است؟" را ارائه می‌دهد یعنی با اختیار داشتن اینترنت اشیا در زندگی روزمره می‌توانیم کیفیت زندگی خود را بهبود ببخشیم. البته اینترنت اشیا فقط برای زندگی شخصی نیست بلکه دولت‌ها و مدیریت خدمات دولتی نیز از اینترنت اشیا می‌توانند استفاده کنند.

دبیر کارگروه اینترنت اشیا ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی با اشاره به نقش اینترنت اشیا در کاهش انرژی گفت: اینترنت اشیا نقش مهمی در کنترل مصرف انرژی دارد با توجه به اینکه اخیراً نیز با قطعی‌های برق و خاموشی‌ها در کشور مواجه بودیم؛ برق یکسری از صنایع را در ساعت‌های پیک مصرف قطع کردیم و خوب طبیعتاً عوارضی نیز داشته است درحالی که با اینترنت اشیا و نصب یکسری از کنتورهای هوشمند می‌توانیم در لحظاتی که نیازمند مدیریت مصرف هستیم از طریق این سنسورها این کار را انجام بدهیم و دیگری نیازی به این نیست که کل شبکه را دچار مشکل کنیم که این در همه جای دنیا مورد استفاده قرار گرفته است و در کشور ما نیز در نزدیک به 2 درصد کنتورها نصب شده است و خودش را بسیار کارا نشان داده است. در واقع اگر در کل 36 میلیون کنتوری که در کشور وجود دارد آن را نصب کنیم، مدیریت مصرف خوبی در حوزه انرژی را شاهد خواهیم بود.

روحانی‌نژاد با اشاره نقش احتمالی اینترنت اشیا در خطرات زندگی روزمره انسانی خاطرنشان کرد:‌ هر فناوری یکسری دغدغه ایجاد می‌کند، امروزه با تلفن همراه هوشمند، کیفیت و الگوی زندگی روزمره انسان‌ها نیز تغییر کرده است ولیکن همه از آن استفاده می‌کنند و اینترنت اشیا نیز همینطور است دغدغه‌هایی را برای ما درست خواهد کرد اما اگر به خوبی از این فناوری استفاده کنیم مزایای آن بسیار بسیار بیشتر از معایب احتمالی آن است. در بحث اینترنت اشیا تعدادی از مشاغل ممکن است حذف شوند و از آنطرف تعدادی از مشاغل جدید اضافه شوند؛ حریم خصوصی در موضوع تلفن‌های هوشمند بسیار موضوع پراهمیتی است که در اینترنت اشیا نیز وجود دارد.

اختراع گلخانه‌های هوشمند بر پایه فناوری IOT و کشاورزی هیدروپونیک/گذار از کشاورزی سنتی ایران با ورود اینترنت اشیا نمایش اختراعات دانش‌آموزان ایرانی در حوزه اینترنت اشیا در نمایشگاه "هوشمندشو" گزارش/ "اینترنت اشیا" چگونه زندگی مردم را متحول می‌کند؟/ آخرین وضعیت اینترنت اشیا در ایران

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاونت علمی ریاست جمهوری اینترنت شرکت های دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری اینترنت شرکت های دانش بنیان اینترنت اشیا مدیریت مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۳۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • بهره‌مندی از ظرفیت بسیج سازندگی در مدیریت مصرف انرژی
  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • علائمی که نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید
  • کم‌کاری تیروئید را با این ۳ ورزش جبران کنید
  • بی‌نمک زندگی کنید!
  • این علائم نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد