Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دستگیره درب جدید با بهره‌گیری از قابلیت اینترنت اشیا می‌تواند پس از هر بار استفاده به صورت خودکار خود را ضد عفونی کند و می‌تواند راه حلی خوب برای رفع نگرانی نسبت به شیوع کووید-۱۹ از طریق سطوح پراستفاده باشد.  

همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ بیش از یک سال است که مردم سراسر جهان را درگیر کرده است و مردم به شدت نگران همه سطوحی هستند که لمس می‌کنند، به خصوص سطوحی که در مکان‌های عمومی هستند و به دفعات توسط افراد مختلف لمس می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستگیره درب‌ها هم یکی از این سطوح است، چرا که افراد زیادی آنها را لمس می‌کنند و چاره‌ای هم نیست.

برخی کسب و کارها در حال بررسی ساخت و نصب درب بازکن‌هایی هستند که بتوان با استفاده از پا درب‌ها را باز کرد، اما آنها زمان‌بر و گران هستند. اما اکنون یک شرکت جدید به نام "Tweaq" راهی ابتکاری برای این امر ارائه داده است و آن، دستگیره‌ای موسوم به "تاچ ۱" است که پس از هر بار استفاده، خود را ضدعفونی می‌کند.

این شرکت می‌گوید: ما با "تاچ ۱" یک روش کاملاً نوآورانه بهداشتی را به وجود آورده‌ایم. یک محلول بهداشتی ضد عفونی کننده قوی همراه این دستگیره است که به فناوری اینترنت اشیا(IoT) مجهز است و نصب آن آسان است و به نگهداری خاصی نیاز ندارد.

دستگاه این شرکت از یک دستگیره تشکیل شده است که پس از باز شدن درب و رها شدن، یک حلقه مکانیکی پر از مواد ضدعفونی کننده تمام آن را تمیز می‌کند. این شرکت می‌گوید این دستگیره منحصر به فرد، ۹۹ درصد باکتری‌ها و ویروس‌ها را در کمتر از سه ثانیه از بین می‌برد.

مهم‌تر اینکه نصب این دستگیره بر روی همه درب‌ها بدون تغییر در ساختار آنها ممکن و آسان است. این دستگیره با یک باتری لیتیومی کار می‌کند که حدود ۱۰۰۰ بار استفاده را با هر بار شارژ فراهم می‌کند و هنگامی که شارژ باتری کم شود، از طریق یک اپلیکیشن به مسئولان هشدار می‌دهد. البته این باتری برای هر بار شارژ مجدد یا تعویض باید به شرکت سازنده برگردانده شود.

قیمت یک جفت از "تاچ ۱" حدود ۵۵۰ دلار است و هر بار تعویض باتری ۲۰ دلار هزینه دارد. "تاچ ۱" از تاریخ ۹ ژوئیه در دسترس عموم قرار می‌گیرد.

 

ایسنا/

برچسب ها: ضدعفونی ، اینترنت ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000NcP

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: ضدعفونی اینترنت بازارنیوز بار استفاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۹۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود

ایتنا - دانشمندان یک باتری ساخته‌اند که ظرف فقط چند ثانیه شارژ می‌شود.
گروهی از پژوهشگران در کره جنوبی به این پیشرفت بزرگ در نسل بعدی باتری‌های سدیمی دست پیدا کردند، که از باتری‌های لیتیوم‌‌ـ‌یونی متداول موجود در تلفن‌های هوشمند و خودروهای برقی ارزان‌تر و ایمن‌تر است.

سدیم (Na) علاوه بر این ۵۰۰ برابر فراون‌تر از لیتیوم است، و در عین حال این پتانسیل را دارد که نسبت به همتای لیتیوم‌-‌یونی‌اش ظرفیت شارژ و بازده بیشتری داشته باشد.

تاکنون، باتری‌های سدیم‌-‌یونی با محدودیت‌هایی مانند مدت شارژ طولانی و کمبود ظرفیت ذخیره مواجه بوده‌اند که مانع از آن می‌شد در مقیاس قابل‌توجهی پذیرفته و استفاده شوند.

پژوهشگران موسسه علم و فناوری پیشرفته کره (KAIST) توانسته‌اند با طراحی و ساخت یک باتری سدیم‌-‌یونی پرتوان پرانرژی با قابلیت شارژ سریع بر این مشکلات غلبه کنند.

آن‌ها این کار را با تلفیق موادی که معمولا در باتری‌های مناسب ابرخازن‌ها به کار می‌روند انجام دادند، که در همه چیز یافت می‌شوند از سیستم‌های ترمزگیری بازیافتی در خودروهای برقی گرفته تا تنظیم درجه پره‌های پروانه توربین بادی.

این باتری جدید از لحاظ تراکم انرژی از باتری‌های لیتیوم‌ـ‌یونی موجود در بازار پیشی می‌گیرد و از آن می‌توان هم در خودروهای تمام‌برقی و هم لوازم الکترونیکی مصرفی استفاده کرد.

پروفسور جونگ کو کانگ از دانشکده مهندسی و علوم مواد موسسه علم و فناوری پیشرفته کره، که هدایت این پژوهش را بر عهده داشته است، گفت: «این دستگاه ذخیره انرژی هیبرید سدیم‌ـ‌یونی قادر است به‌سرعت شارژ شود و به تراکم انرژی ۲۴۷ وات‌ساعت/کیلوگرم و تراکم توان ۳۴ هزار و ۷۴۸ وات/کیلوگرم برسد.»

او در ادامه افزود «این یک پیشرفت در غلبه بر محدودیت‌های موجود سیستم‌های ذخیره انرژی است» و گفت پیش‌بینی می‌کند که «کاربرد گسترده‌‌تری در دستگاه‌های الکترونیکی گوناگون» خواهد داشت.

این پژوهش با عنوان «آند رسانای چندظرفیتی با بلورینگی پایین دوپ‌شده با سولفید آهن و کاتد دوپ‌شده با اکسیژن سطح ویژه بالا از چارچوب‌های کربن گرافیتیک متخلخل سه‌بعدی غنی از نیتروژن برای ذخیره‌سازی انرژی هیبریدی سدیم-یون با عملکرد بالا» در نشریه «مواد ذخیره انرژی» (Energy Storage Materials) منتشر شده است.

این پیشرفت چند هفته پس از آن صورت می‌گیرد که گروهی از پژوهشگران در ژاپن فرایند جدیدی برای تولید انبوه باتری‌های سدیمی جامد کشف کردند.

این فناوری جدید با بهبود قابل‌ملاحظه ظرفیت شارژ باتری خودروهای برقی و افزایش بیش از دوبرابری مسافتی که خودروهای برقی در حال حاضر [با هر بار شارژ] طی می‌کنند، احتمالا می‌تواند اضطراب محدوده [رانندگان] را رفع کند. 

دیگر خبرها

  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • پرچمدار ویوو با باتری غول‌پیکر معرفی شد/ عکس
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • با ده دقیقه شارژ ۳۲۰کیلومتر رانندگی کنید!
  • قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • مرد در سایه به زودی مدیرعامل استقلال می شود؟ | مدیری که علی دایی را آبی‌پوش کرد!
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو